Ancker

van ‘A’anleggen tot ‘Z’o intrekken, alles over Ancker op een rij. Langs de uitgestrekte oevers van het Weerwater in Almere vind je Hortus Ancker. Hier zijn straks 40 drijvende watervilla's beschikbaar voor ultiem vrij woongenot.

ga voor Ancker

Ruisend riet. Kabbelend water. Een waanzinnig uitzicht. Dag in dag uit. Iets voor jou? Vind jouw waterwoning. Jouw ancker. Jouw thuis aan het water.

ga voor Ancker

40 waterwoningen

In Hortus Ancker komen in totaal 40 waterwoningen. Hier kun je ultiem genieten van de echte waterbeleving

omgeven door natuur

Ruisend riet. Kabbelend water. Een waanzinnig uitzicht. In Ancker wordt je omgeven door groen en water. Het aan de ene kant het Weerwater en aan de andere kant het groene arboretum van Hortus

prachtige steigers

Alle waterwoningen komen te liggen aan brede steigers die alleen toegankelijk zijn voor de bewoners van Ancker. Ook komen er plekken waar je kunt ontspannen en van het uitzicht geniet of een hengeltje uit kunt gooien

positie Hortus Ancker

De brede steigers van Hortus Ancker liggen in een zigzag vorm gepositioneerd in het Weerwater. Door deze vorm kunnen alle watervilla’s genieten van fijn uitzicht en optimale zonligging. Deze situatieschets geeft je een indruk van de invulling van het woongebied Hortus na de Floriade Expo.

positie Hortus Ancker
06Imgpeoplefullwidth

enthousiast en als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Meld je aan