Hortus

Groen zonder grenzen. Wonen in een oase van groen met het stadscentrum binnen handbereik. In Hortus kan het. Het ligt op een unieke plek: het groenrijke erfgoed van de Floriade in Almere. Je woont letterlijk in een planten- en bomenbibliotheek van volwassen groen. In een prachtige botanische tuin, omringd door het Weerwater en met zingende vogels op de achtergrond

Hortus Almere

In 2022 vindt de Floriade Expo 2022 plaats. Deze staat helemaal in het teken van duurzame leef- en woonoplossingen voor een groene toekomst. Op dit groenrijke erfgoed van de Floriade zal een prachtige, autoluwe woonwijk ontwikkeld worden: Hortus, waarvan Ancker een onderdeel is. Hier woon je in een oase van groen met het stadscentrum binnen handbereik. Je woont letterlijk in een planten- en bomenbibliotheek van volwassen groen, omringd door het Weerwater en met zingende vogels op de achtergrond.

Hortus Almere

waar? randje stad aan de waterkant

Almere, Hortus, Ancker, waar?

Almere is met de komst van Hortus - en Ancker - een voorbeeld voor steden wereldwijd. Met vernieuwende green tech en energiebesparende oplossingen voor een duurzamer ‘city life’. Nu en in de toekomst.

bereikbaarheid

Almere centrum

10 minuten fietsen

hartje Amsterdam

25 minuten met de auto

Schiphol

30 minuten met de auto

snelweg en openbaar vervoer

5 minuten

enthousiast en als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Meld je aan